Ми в соцмережах
|
Складська техніка - параметри вибору
СКЛАДСКАЯ ТЕХНІКА - ВИБІР
Будь-який успішний вибір передбачає попередній аналіз чинників. Вантажно-розвантажувальна складська техніка - не виняток. Щоб підібрати підходящий пристрій для складу, необхідно точно відповісти на кілька запитань. - Який характер вантажу?
- Наскільки інтенсивна грузообработки?
- Яке на даний момент використовується обладнання?
- Який спосіб зберігання вантажів?
- Масштаби складування, обсяг площі, структура?
- Яка висота стель, дверних прорізів?
- Якість покриття підлоги?
- Бюджет на покупку?
Коли відповісте на ці питання, починайте аналіз відповідних варіантів. Розглянемо кілька з них. Наприклад, при зберіганні на підлозі складського вантажу, невеликих дистанціях транспортувань, з низькою і середньою інтенсивністю вантажопотоків найбільш підходящим пристроєм буде - один з різновидів гідравлічного візка.
Задамо інші параметри: зберігання на підлозі, висока інтенсивність вантажопотоків, дистанції транспортувань перевищують 60 м. Відповідне пристрій в цьому випадку - моделі електровізків. У порівнянні з гідравлічними пристроями вони істотно економлять час на вантажообробки, одночасно збільшуючи ефективність складських робіт.
У разі зберігання вантажів на піддонах в 2 і більше ярусів для обробки потрібно один з видів штабелерів. На відміну від візків, де вила лише піддягають піддон і транспортують його, в штабелері вила піднімають вантаж на висоту. При високій інтенсивності вантажопотоків ідеальний варіант - самохідна електроприводна модель.
І варіант з високим складуванням, із середньою і високою інтенсивністю вантажопотоків, «промислова підлога». В даному випадку використовують ричтраки.
Потреби кожного клієнта передбачає професійна команда «ПРО-СТОК», допомагаючи здійснити правильний вибір малої механізації для складу. Реалізована нами складська техніка - надійна за якістю, доступна за вартістю, швидка по доставці в Києві і всій Україні! Каталог постійно поповнюється актуальними новинками!
Поділіться цією сторінкою в соціальній мережі
|
|
|
|
|
|
|